ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Авторизація

Шановні відвідувачі! При реєстрації на офіційному вебсайті Зміївської міської ради зазначайте повністю свої особисті дані: прізвище, ім’я, по батькові (поле "П.І.Б." в реєстраційній формі), серія та номер паспорту. Ця інформація потрібна в подальшому для створення електронних петицій та під час голосування за них.

До уваги ОСББ, ЖБК, ініціативних груп!

25 лютого 2019 року об 11.00 год. в приміщенні Зміївської міської ради відбудеться інформаційна зустріч з представником Проекту ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (Houses) щодо створення ОСББ, роз’яснення новин законодавства, що регулює створення і діяльність ОСББ. На зустрічі буде обговорено ряд важливих питань, таких як порядок прийняття рішень загальними зборами ОСББ, проведення установчих зборів ініціативною групою, утримання і обслуговування будинку силами ОСББ, кошторис доходів і видатків тощо.

Європейський Союз та Програма розвитку ООН (ПРООН) запускають дворічний проект «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» з метою стимулювати та підтримати створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) у всіх 24 областях України. Щонайменше 2000 нових ОСББ буде створено та загалом 4000 ОСББ пройдуть навчання з управління енергоефективними проектами.

Запрошуємо ініціативну групу від кожного багатоповерхового будинку (у кількості 2-3 особи) долучитися до участі у даному заході.

Додаткова інформація: Житловий сектор України є енергетично неефективним через застарілі обладнання та житловий фонд, що створює серйозні виклики для багатьох домогосподарств, які продовжують жити в зношених, небезпечних або незручних будинках. Щоб підтримати сталий розвиток міст та громад, а також задовольнити потребу людей у якісному житлі, ПРООН розпочинає впровадження нового проекту, завдання якого – мобілізувати співвласників багатоквартирних будинків в Україні та допомогти їм значно покращити енергоефективність їхніх будівель через зменшення споживання та вартості енергії.

Для реєстрації щодо участі у проекті заповніть аплікаційну форму за посиланням: houses.in.ua//registration

 

Контакти

Зміївська міська рада

Електронна адреса: 04058674@mail.gov.ua

Поштова адреса: 63404, Харківська обл., м.Зміїв, вул. Адміністративна, 9

Телефон: (05747) 3-45-23

Соціальні мережі:

Корисні посилання

© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.