ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Авторизація

Шановні відвідувачі! При реєстрації на офіційному вебсайті Зміївської міської ради зазначайте повністю свої особисті дані: прізвище, ім’я, по батькові (поле "П.І.Б." в реєстраційній формі), серія та номер паспорту. Ця інформація потрібна в подальшому для створення електронних петицій та під час голосування за них.

Оголошення!

Шановні мешканці!

Зміївська міська рада звертає Вашу увагу, що з настанням теплої сухої погоди на території Зміївського району різко збільшилась кількість пожеж, які найчастіше виникають у зв’язку із самовільним спалюванням сухих залишків трави, опалого листя, сміття тощо. Під час виникнення загоряння вздовж автошляхів, колій залізничного транспорту, поруч з сільськогосподарськими угіддями вогонь може розповсюдитися на лісові масиви, де і завдає найбільшої шкоди.

Також нагадуємо, що відповідно до ст. 771 Кодексу України про адміністративні правопорушення "випалювання стерні, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю або її залишків та опалого листя на землях сільськогосподарського призначення, у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць, у парках, інших зелених насадженнях та газонів у населених пунктах” тягнуть за собою накладення штрафу на громадян (від 170 до 340 грн.) і на посадових осіб — від п'ятдесяти до сімдесяти неоподаткованих мінімумів громадян (від 850 до 1190 грн.). Ті ж самі дії вчинені в межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду, тягнуть за собою накладення штрафу: на громадян від 340 до 680 грн., на посадових осіб — від 1190 до 1700 грн.

Крім того, згідно з ст. 245 Кримінального кодексу України за “знищення або пошкодження об’єктів рослинного світу” порушник може нести кримінальну відповідальність.

Зміївська міська рада закликає дотримуватись законодавства з охорони навколишнього середовища та не створювати ситуацій щодо його порушення.

Довідково: інформація щодо недопущення лісових пожеж

 

Контакти

Зміївська міська рада

Електронна адреса: 04058674@mail.gov.ua

Поштова адреса: 63404, Харківська обл., м.Зміїв, вул. Адміністративна, 9

Телефон: (05747) 3-45-23

Соціальні мережі:

Корисні посилання

© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.