Position: position5
Style: sp_xhtml outline
Position: position6
Style: sp_xhtml outline
Position: title
Style: sp_xhtml outline

 

Position: position1
Style: sp_xhtml outline

 

ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

Position: position2
Style: sp_xhtml outline
 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

Position: left
Style: sp_xhtml outline

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Авторизація

Шановні відвідувачі! При реєстрації на офіційному вебсайті Зміївської міської ради зазначайте повністю свої особисті дані: прізвище, ім’я, по батькові (поле "П.І.Б." в реєстраційній формі), серія та номер паспорту. Ця інформація потрібна в подальшому для створення електронних петицій та під час голосування за них.

21 вересня - Міжнародний день чистих берегів!

Кожен рік у 3-ті вихідні вересня за підтримки Європейського Союзу та інших міжнародних організацій по всьому світу проходить акція “Міжнародний день чистих берегів”. Цього дня проводяться акції на узбережжях річок, морів та океанів, з метою попередження забруднення побутовими відходами водних ресурсів світу. Захід започатковано у 1986 році. Наразі в світі проблема засмічення побутовим сміттям для річок, морів та океанів набрала глобальних масштабів. Велика тихоокеанська сміттєва пляма сягає розмірів, які дорівнюють чотирьом площам України. Постає нагальна необхідність зупинити перенесення сміття водними шляхами. З цією метою більшість країн світу долучаються до цієї акції — Міжнародного дня чистих берегів.

З метою попередження забруднення побутовими відходами ресурсів водойм України, виховання ощадливого ставлення до оточуючого навколишнього середовища, екологічної свідомості нашого суспільства Зміївська міська рада пропонує всім небайдужим долучитись до всесвітньої екологічної акції “Міжнародний день чистих берегів” - 21 вересня 2019 року.

Також пропонуємо переглянути відеоролік "Я прибрав - твоя черга-2: змінимо майбутнє разом"

© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.