ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Авторизація

Шановні відвідувачі! При реєстрації на офіційному вебсайті Зміївської міської ради зазначайте повністю свої особисті дані: прізвище, ім’я, по батькові (поле "П.І.Б." в реєстраційній формі), серія та номер паспорту. Ця інформація потрібна в подальшому для створення електронних петицій та під час голосування за них.

Увага! Важлива інформація!

До уваги керівників організацій, установ, суб’єктів підприємницької діяльності!

З метою недопущення розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19 Зміївська міська рада наголошує про необхідність тимчасового припинення роботи з 17 березня 2020 року: фітнес клубів, тренажерних залів, спортивних майданчиків, стадіонів, усіх торгівельних закладів, крім продуктових, побутової хімії, аптек та АЗС, ринків (крім продовольчої групи), перукарень, ресторанів,закладів громадського харчування, барів, клубів, дискотек, пабів, інших підприємств, закладів та установ, незалежно від форм власності, які надають платні послуги населенню, не пов’язані з охороною здоров’я та життєзабезпеченням.

Просимо з порозумінням поставитися до заходів щодо недопущення розповсюдження спалахів коронавірусної інфекції COVID-19, які запроваджує місцева влада.

Наголошуємо про персональну адміністративну та кримінальну відповідальність за порушення правил карантину, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм.

Зміївська міська рада

Контакти

Зміївська міська рада

Електронна адреса: 04058674@mail.gov.ua

Поштова адреса: 63404, Харківська обл., м.Зміїв, вул. Адміністративна, 9

Телефон: (05747) 3-45-23

Соціальні мережі:

Корисні посилання

© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.