ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Авторизація

Шановні відвідувачі! При реєстрації на офіційному вебсайті Зміївської міської ради зазначайте повністю свої особисті дані: прізвище, ім’я, по батькові (поле "П.І.Б." в реєстраційній формі), серія та номер паспорту. Ця інформація потрібна в подальшому для створення електронних петицій та під час голосування за них.

До уваги мешканців територіальної громади Зміївської міської ради!

З 22 червня 2020 року у Зміївській міській раді буде здійснюватися прийом заяв на формування іменних талонів на пільговий проїзд в автобусах загального користування приміського сполучення.

Для отримання талонів особа, що має право на безкоштовний проїзд, повинна звернутися до Зміївської міської ради, з наступними документами:

заявою;

паспортом;

пільговим посвідченням.

Міська рада формує талони лише тим громадянам, які зареєстровані на території Зміївської міської ради.

З 30 червня 2020 року Зміївська міська рада буде здійснювати видачу іменних талонів. Зазначаємо, що видача талона здійснюється лише тій особі, на кого цей талон зареєстрований.

З 01 липня 2020 року пільговий проїзд в автобусах загального користування приміського сполучення буде здійснюватися по талонам.

Зазначаємо, що талон на безкоштовний проїзд є іменним і без відповідного посвідчення вважається недійсним та не дає право на пільговий проїзд, а також не може передаватися іншому пільговику або родичам.

Наголошуємо, що з метою запобігання поширенню короновірусної інфекції COVID-19 у приміщенні Зміївської міської ради дозволено одночасне перебування не більше двох осіб.

Додатково просимо Вас дотримуватись рекомендацій щодо зменшення впливу та передачі гострих респіраторних вірусних інфекцій, а саме:

- обов’язкове використання захисної маски при відвідуванні будь-яких установ, організацій тощо;

- перед відвідуванням будь-якого закладу обробляти руки антисептичними засобами, згідно відповідних інструкцій, які надають їх виробники;

- в приміщеннях дотримуватися безпечної відстані з іншими особами (не менше 1,5 метра один від одного).

Також закликаємо Вас утриматися від відвідування Зміївської міської ради без нагальної на це потреби, або при наявних (виявлених) симптомах ГРВІ, грипу чи короновірусної інфекції.

Контакти

Зміївська міська рада

Електронна адреса: 04058674@mail.gov.ua

Поштова адреса: 63404, Харківська обл., м.Зміїв, вул. Адміністративна, 9

Телефон: (05747) 3-45-23

Соціальні мережі:

Корисні посилання

© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.