ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Авторизація

Шановні відвідувачі! При реєстрації на офіційному вебсайті Зміївської міської ради зазначайте повністю свої особисті дані: прізвище, ім’я, по батькові (поле "П.І.Б." в реєстраційній формі), серія та номер паспорту. Ця інформація потрібна в подальшому для створення електронних петицій та під час голосування за них.

Привітання Зміївського міського голови Павла Голоднікова з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Шановні ветерани війни в Афганістані та члени сімей воїнів-афганців! Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річниці виведення військ колишнього Радянського Союзу з території Афганістану.

Десятирічна війна в Афганістані, збройні воєнні конфлікти в багатьох країнах світу не залишили осторонь чимало українських родин.

Тож як би не тлумачили ті події, ми маємо пам'ятати єдине: від нашого шанобливого ставлення до всіх героїв, які сьогодні передають прийдешнім поколінням свій героїко-патріотичний досвід або в різні роки полягли на чужині, віддаючи свій інтернаціональний борг, залежить майбутнє України, її цілісність та незалежність.

Сотні тисяч наших солдат виявили у воєнних конфліктах героїзм, самовідданість та вірність військовому обов’язку, якими ми продовжуємо захоплюватись.

Схиляємо голови перед тими, хто пролив свою кров заради збереження миру на Землі!

Міцного здоров’я вам, ветерани війни та члени сімей воїнів, добробуту в родинах і щастя, миру й благополуччя!

 

 

 

З повагою,

Зміївський міський голова Павло ГОЛОДНІКОВ

Контакти

Зміївська міська рада

Електронна адреса: 04058674@mail.gov.ua

Поштова адреса: 63404, Харківська обл., м.Зміїв, вул. Адміністративна, 9

Телефон: (05747) 3-45-23

Соціальні мережі:

Корисні посилання

© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.