ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Авторизація

Шановні відвідувачі! При реєстрації на офіційному вебсайті Зміївської міської ради зазначайте повністю свої особисті дані: прізвище, ім’я, по батькові (поле "П.І.Б." в реєстраційній формі), серія та номер паспорту. Ця інформація потрібна в подальшому для створення електронних петицій та під час голосування за них.

Робота КУ «Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників» З 20 по 24 вересня 2021 року

З 20 по 24 вересня 2021 року КУ «Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників» проведено засідання професійних спільнот вчителів початкових класів, історії, правознавства, основ здоров’я, географії, української мови та літератури, класних керівників, заступників директора з навчально-виховної роботи, педагогів-організаторів, координаційне засідання тренерів НУШ з фізичної культури в онлайн-режимі на платформі ZOOM.

Під час вебінарів обрано та переобрано керівників професійних спільнот: природничої галузі: географія та Харківщинознавство – Галину Стрільчук,  громадянської галузі - Марину Бабич (КЗ «Зміївська ЗОШ І-ІІІ ст. №2 ім. І.П.Волка»), початкових класів – Наталію Іванову (КЗ «Зміївський ліцей №1 ім. З. К. Слюсаренка»), основ здоров’я – Оксану Трофимову (КЗ «Соколівська ЗОШ І-ІІІ ст.), заступників з виховної роботи Наталію Олійник (КЗ "Таранівська ЗОШ І-ІІІ ст.), класних керівників – Світлана Шидловська (КЗ «Зідьківська ЗОШ І.-ІІІ ст.»), української мови та літератури – Лілію Шамрай (КЗ «Зміївський ліцей №1 ім. З. К. Слюсаренка»).

В онлайн-зустрічі з заступниками директора з навчально-виховної роботи взяла участь  заступник начальника служби у справах дітей Зміївської міської ради Світлана Чиркова, яка озвучила ряд нових документів стосовно дітей – сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та дітей з сімей, які  опинились в складних життєвих умовах, намітила шляхи співпраці з педагогічною спільнотою.

Керівники спільнот підготували для колег розгорнуті доповіді щодо новел навчального року, рекомендацій та ефективної підготовки до впровадження нового Державного стандарту базової середньої освіти в 2022/2023 навчальному році.

21 вересня 2021 року спеціалістами Управління ДСЯО в Харківській області Вікторією Коваленко та Світланою Фроловою було проведено навчальний вебінар в онлайн-форматі з питань формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладах дошкільної освіти, що було ініційовано Центром за запитами педагогічних працівників.

В заході взяли участь керівники дошкільних закладів освіти та дошкільних підрозділів Зміївської міської ради.

Зустріч була інформативною, корисною та цікавою, присутні отримали розширені відповіді на питання, що виникають під час роботи, мали нагоду ознайомитися з методикою та порядком формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти.

Дякуємо освітянам за співпрацю! Разом рухаємося до сталого забезпечення розвитку освітніх послуг в громаді!

Контакти

Зміївська міська рада

Електронна адреса: 04058674@mail.gov.ua

Поштова адреса: 63404, Харківська обл., м.Зміїв, вул. Адміністративна, 9

Телефон: (05747) 3-45-23

Соціальні мережі:

Корисні посилання

© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.