ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Авторизація

Шановні відвідувачі! При реєстрації на офіційному вебсайті Зміївської міської ради зазначайте повністю свої особисті дані: прізвище, ім’я, по батькові (поле "П.І.Б." в реєстраційній формі), серія та номер паспорту. Ця інформація потрібна в подальшому для створення електронних петицій та під час голосування за них.

Привітання Зміївського міського голови Павла Голоднікова з Міжнародним днем людей похилого віку

Шановні представники старшого покоління зміївчан! Дорогі ветерани!
1 жовтня в нашій державі відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана – свята, що засвідчують глибоку повагу до найстарших представників нашої територіальної громади.
 
Ці дні – можливість висловити вам зайвий раз слова безмежної вдячності за мудрість і досвід, багаторічну працю і настанови, за доброту та активну життєву позицію.
Ви відстояли мир у війну, відбудували в повоєнні роки кожен населений пункт Зміївщини, доклали максимум своїх зусиль до розвитку її економічного, промислового, інтелектуального та спортивно-культурного потенціалу.
Тож від імені всіх жителів нашої громади низько вклоняюсь вам за все, що було й буде зроблено заради спільного майбутнього, заради рідної України!
Бажаю вам міцного здоров’я та довголіття, позитивної енергії та оптимізму, незламного духу та сили волі, добробуту в родинах і благополуччя!
Нехай кожен ваш день буде зігрітий теплом, любов’ю і увагою!
Зі святами!
З повагою,
Зміївський міський голова Павло Голодніков

Контакти

Зміївська міська рада

Електронна адреса: 04058674@mail.gov.ua

Поштова адреса: 63404, Харківська обл., м.Зміїв, вул. Адміністративна, 9

Телефон: (05747) 3-45-23

Соціальні мережі:

Корисні посилання

© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.