ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Авторизація

Шановні відвідувачі! При реєстрації на офіційному вебсайті Зміївської міської ради зазначайте повністю свої особисті дані: прізвище, ім’я, по батькові (поле "П.І.Б." в реєстраційній формі), серія та номер паспорту. Ця інформація потрібна в подальшому для створення електронних петицій та під час голосування за них.

ДО УВАГИ СУБ'ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ!

ДО УВАГИ СУБ'ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ,

які реалізують свою діяльність у сфері громадського харчування, торговельного та побутового обслуговування населення Зміївської територіальної громади!

Зміївська міська рада інформує, що відповідно до пункту 23 постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідеміологічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (зі змінами) з 23.09.2021 на території Харківської області встановлено “жовтий” рівень епідемічної небезпеки.

 

З метою дотримання протиепідемічних заходів у сфері громадського харчування, торговельного та побутового обслуговування населення, забороняється:

  • розміщення відвідувачів у закладах громадського харчування на відстані меншій ніж 1,5 метри за сусідніми столиками та більш як чотири особи за одним столом (без урахування дітей віком до 18 років), за умови, що відвідувачі заходять до закладу та пересуваються по ньому з вдягненими засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовленими самостійно (крім часу сидіння за столом для приймання їжі та/або напоїв);
  • діяльність суб'єктів господарювання, які обслуговують відвідувачів, у яких:

▪ не нанесено маркування для перебування в черзі з дотриманням дистанції між клієнтами не менш як 1,5 метра;

▪ не забезпечено працівників засобами індивідуального захисту, зокрема захисними масками або респіраторами, та не здійснюється належний контроль за їх використанням;

▪ здійснюється обслуговування покупців без одягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема захисних масок або респіраторів, які закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно, за винятком обслуговування за межами будівлі суб'єкта господарювання (через вікна видачі, тераси тощо);

▪ не забезпечується централізований збір використаних засобів індивідуального захисту в окремі контейнери (урни).

Ці обмеження не застосовуються за умови наявності у всіх учасників (відвідувачів), крім осіб, які не досягли 18 років, та не менш як у 80 відсотків організаторів заходу (співробітників закладу) документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцінації, чи міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцінацію від COVID-19 однією дозою дводозної вакцини (жовті сертифікати), або однією дозою однодозної вакцини чи двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров'я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія.

Контакти

Зміївська міська рада

Електронна адреса: 04058674@mail.gov.ua

Поштова адреса: 63404, Харківська обл., м.Зміїв, вул. Адміністративна, 9

Телефон: (05747) 3-45-23

Соціальні мережі:

Корисні посилання

© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.