ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Авторизація

Шановні відвідувачі! При реєстрації на офіційному вебсайті Зміївської міської ради зазначайте повністю свої особисті дані: прізвище, ім’я, по батькові (поле "П.І.Б." в реєстраційній формі), серія та номер паспорту. Ця інформація потрібна в подальшому для створення електронних петицій та під час голосування за них.

До уваги мешканців Зміївської територіальної громади!

Шановні мешканці Зміївської територіальної громади!

Звертаємо вашу увагу на неприпустимість порушень Закону України “Про благоустрій”.

Причиною такого звернення Зміївської міської ради став інцидент, що відбувся 19 листопада 2021 року: близько 08.00 працівниками відділу з питань житлово-комунального господарства, екології та благоустрою населених пунктів міської ради у м.Змієві по вул.Луговій виявлено несанкціоноване звалення гілля на проїжджій частині вулиці, що є порушенням п.3 ст.16 Закону України “Про благоустрій” щодо заборони на об'єктах благоустрою вивезення і звалювання в не відведених для цього місцях відходів, трави, гілок, деревини, листя, снігу.

За фактом виявленого порушення складено акт перевірки дотримання законодавства у сфері благоустрою населених пунктів та подано заяву до поліції з метою встановлення правопорушника та притягнення його до відповідальності.

Застерігаємо: Кодексом України про адміністративні правопорушення передбачено, що порушення ст.16 Закону України “Про благоустрій” тягне за собою накладення на громадян штрафів в межах від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 340 до 1360 грн.).

© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.