ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Авторизація

Шановні відвідувачі! При реєстрації на офіційному вебсайті Зміївської міської ради зазначайте повністю свої особисті дані: прізвище, ім’я, по батькові (поле "П.І.Б." в реєстраційній формі), серія та номер паспорту. Ця інформація потрібна в подальшому для створення електронних петицій та під час голосування за них.

20 січня 2022 року відбулося засідання виконавчого комітету Зміївської міської ради

Під час засідання було розглянуто 24 питання, що стосувались внесення змін до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів виконавчого комітету Зміївської міської ради на 2022 рік, утворення робочої групи з розробки Стратегії розвитку Зміївської територіальної громади на період до 2027 року, внесення змін до Програми “Приміський автобус” Зміївської територіальної громади на 2021-2023 роки, надання згоди на укладення договору суборенди нерухомого майна, яке перебуває в комунальній власності, укладення договору суборенди нерухомого майна без проведення аукціону з Чугуївською районною державною адміністрацією для розміщення сектору забезпечення збереженості та використання архівних документів міста Зміїв архівного відділу Чугуївської районної державної адміністрації, проведення конкурсу з визначення автомобільних перевізників на приміських маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Зміївської територіальної громади.

Рішенням виконкому було затверджено Порядок проведення особистого прийому громадян посадовими особами Зміївської міської ради, згідно з яким, на прохання громадян, можна здійснювати попередній запис на особистий прийом голови за допомогою засобів електронного зв'язку (зокрема через електронну форму, розміщену на офіційному вебсайті міської ради, а також надіславши листа-заявку на електронну адресу міської ради).

Також було надано дозвіл на вчинення правочину щодо нерухомого майна, де прописані малолітні діти, надано статус сироти одній дитині, присвоєно та змінено адреси новоствореним об'єктам нерухомого майна, затверджено організацію громадських робіт у 2022 році, надано матеріальну допомогу.

 

Контакти

Зміївська міська рада

Електронна адреса: 04058674@mail.gov.ua

Поштова адреса: 63404, Харківська обл., м.Зміїв, вул. Адміністративна, 9

Телефон: (05747) 3-45-23

Соціальні мережі:

Корисні посилання

© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.