ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Авторизація

Шановні відвідувачі! При реєстрації на офіційному вебсайті Зміївської міської ради зазначайте повністю свої особисті дані: прізвище, ім’я, по батькові (поле "П.І.Б." в реєстраційній формі), серія та номер паспорту. Ця інформація потрібна в подальшому для створення електронних петицій та під час голосування за них.

У Змієві торгувати дозволили лише на ринках

Із запровадженням військового стану на території Змієва почали масово з'являтися місця стихійної торгівлі. Продукти харчування і речи з "колес" продають у парках, на п'ятачках біля великих магазинів, у спальних районах міста. У перші дні війни, через дефіцит продуктів і зачинені магазини, на це умовно закрили очі. Але зараз, коли ситуація більш-менш стабілізувалася, стихійні ринки у місті заборонили. Питання організації торгівлі у Змієві розглянули на засіданні виконавчого комітету Зміївської міської ради. За словами міського голови Павла Голоднікова наразі нікуди не ділися норми і правила торгівлі, яких потрібно дотримуватися. За цим слідкують і контролюючі органи. На території міста є визначені місця для торгівлі – це місцеві ринки.
На центральному є можливість торгувати як з прилавків, так і з машин. На ринку в районі залізничного вокзалу торгівля з автівок не передбачена. Тому було прийнято рішення дозволити на час воєнного стану торгувати з "колес" на майданчику навпроти його центрального входу, де базувалася стоянка таксистів.

З 22 квітня за дотриманням умов торгівлі в місті слідкуватимуть інспектори з благоустрою. Зміївська міська рада закликає усіх підприємців здійснювати торгівлю у спеціально відведених для цього місцях. У Змієві це – місцеві ринки!

© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.