ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Авторизація

Шановні відвідувачі! При реєстрації на офіційному вебсайті Зміївської міської ради зазначайте повністю свої особисті дані: прізвище, ім’я, по батькові (поле "П.І.Б." в реєстраційній формі), серія та номер паспорту. Ця інформація потрібна в подальшому для створення електронних петицій та під час голосування за них.

У ЗМІЄВІ РЕАЛІЗУЄТЬСЯ ПРОЄКТ ДЛЯ ДІТЕЙ І ДОРОСЛИХ

БО БФ "Посмішка" реалізує на території Зміївської громади проєкт "Простір, дружній до дитини". Сам простір облаштували у приміщенні Зміївського центру дитячої та юнацької творчості. І з жовтня тут проводяться психосоціальні заходи для родин з дітьми. Це своєрідне місце для зустрічей, дозвілля, розвитку та відпочинку, яке розраховане не лише для дітей, а й для батьків. Передбачені індивідуальні консультації з психологом.

Наразі у просторі займаються дітки дошкільного і шкільного віку. Має простір і мобільні локації у старостинських округах, куди виїздять спеціалісти.
За словами Ольги Аверіної, регіонального координатора проєктів МТД в Харківській області, з жовтня проєкт "Простір, дружній до дитини", охопив в Зміївській громаді близько 1,5 тисячі дітей і дорослих.
Зазначимо, що реалізується він за кошти іноземних донорів. Бюджет громади у проєкті не бере жодної дольової участі. Для дітей і дорослих заняття у просторі абсолютно безкоштовні.

Контакти

Зміївська міська рада

Електронна адреса: 04058674@mail.gov.ua

Поштова адреса: 63404, Харківська обл., м.Зміїв, вул. Адміністративна, 9

Телефон: (05747) 3-45-23

Соціальні мережі:

Корисні посилання

© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.