ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Оголошення про конкурс з визначення виконавця послуг

Згідно із рішенням виконавчого комітету Зміївської міської ради № 86 від 17.05.2022 р. «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Зміївської територіальної громади» оголошується проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Зміївської територіальної громади.

Конкурс проводиться відповідно до вимог Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Закону України «Про відходи», Порядку проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України 16 листопада 2011 року №1173.

1) Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу:

Виконавчий комітет Зміївської міської ради, 63404, Харківська область, м. Зміїв, вул. Адміністративна, 9, контактний телефон: (05747) 3-45-23.

2) Підстава для проведення конкурсу:

Рішення виконкому Зміївської міської ради від _17__травня № 86 «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Зміївської територіальної громади»

3) Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів:

Харківська область, м. Зміїв, вул. Адміністративна, 9 - зал засідань Зміївської міської ради, “21” червня 2022 року о 10 годині 00 хвилин.

Євген ОМЕЛЬЧЕНКО, головний спеціаліст відділу з питань житлово-комунального господарства, екології та благоустрою населених пунктів Зміївської міської ради (05747) 3-36-45.

4) Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

  1. наявність матеріально-технічної бази;
  2. вартість надання послуг;
  3. досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів;
  4. наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації.

5) Характеристика території, де повинні надаватися послуги з поводження з побутовими відходами: розміри та межі території Зміївської територіальної громади та перелік розміщених у зазначених межах об'єктів утворення побутових відходів, середня відстань до об'єктів поводження з відходами та їх місце знаходження:

Площа території Зміївської територіальної громади складає близько 792,4203 кв. км.

Територія Зміївської територіальної громади межує:

— на півночі з Безлюдівською та Новопокровською територіальними громадами;

— на півдні з Первомайською, Олексіївською та Старовірівською територіальними громадами;

— на сході зі Слобожанською територіальною громадою;

— на заході з Нововодолазькою та Мереф’янською територіальними громадами.

На території Зміївської територіальної громади в наявності 681 контейнер для збору твердих побутових відходів від населення, установ, підприємств, організацій.

Середня відстань транспортування побутових відходів до полігону складає близько 15,0 км. Полігон твердих побутових відходів розташований за межами населеного пункту, на південь від міста Зміїв, має під’їзну дорогу з твердим покриттям і розрахований на 30 тис. т. в рік.

 

6) Характеристика об'єктів утворення побутових відходів за джерелами їх утворення:

багатоквартирні житлові будинки:

— загальна кількість будинків — 241, у тому числі будинки з п’ятьма і більше поверхами, кількість мешканців таких будинків — точні дані відсутні;

— місце знаходження будинків, їх характеристика залежно від наявності видів благоустрою (каналізації, центрального опалення, водо- та газопостачання).

Багатоквартирні житлові будинки розташовані у місті Зміїв, селищі міського типу Зідьки, селищі Вирішальний, селах Бірки, Височинівка, Залізничні Бірки, Першотравневе, Соколове, Таранівка, Чемужівка. Більшість багатоквартирних будинків забезпечена централізованим водопостачанням та газопостачанням, частина багатоквартирних житлових будинків — централізованим опаленням і централізованим водовідведенням (каналізацією).

— кількість будинків, у яких відсутнє централізоване водопостачання та каналізація, а рідкі відходи зберігаються у вигрібних ямах: орієнтовно 29;

— відомості про балансоутримувача будинків:

Балансоутримувачами багатоповерхових будинків, розташованих на території Зміївської територіальної громади є Комунальне підприємство «Зміїв-сервіс» Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області (63404, Харківська область, Чугуївський район, м. Зміїв, вул. Покровська, буд. 24), Комунальне житлово-експлуатаційне підприємство «Сількомунгосп» Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області (63421, Харківська область, Чугуївський район, с Бірки, вул. Шкільна, буд. 3).

— наявність, кількість, місце знаходження, об’єм і належність контейнерів (контейнерних майданчиків) для зберігання та збирання різних побутових відходів

Зазначена інформація наведена в пункті 5.

одноквартирні житлові будинки:

— загальна кількість будинків/кількість мешканців таких будинків: орієнтовно 14854/33915;

— місцезнаходження будинків, їх характеристика залежно від наявності видів благоустрою (каналізації, центрального опалення, водо- та газопостачання).

Одноквартирні житлові будинки розташовані у місті Зміїв, селищі міського типу Зідьки, селищах Бутівка, Вирішальний, Лазуківка, Черемушне, селах Аксютівка, Артюхівка, Безпалівка, Бірки, Бірочок Другий, Вилівка, Борова, Велика Гомільша, Веселе, Височинівка, Водяне, Водяхівка, Гайдари, Глибока Долина, Гришківка, Гужвинське, Гусина Поляна, Джгун, Дудківка, Жаданівка, Задонецьке, Залізничні Бірки, Западня, Звідки, Іськів Яр, Камплиця, Кирюхи, Кисле, Клименівка, Козачка, Колісники, Коропове, Костянтівка, Кравцове, Красна Поляна, Кукулівка, Левківка, Миргороди, Омельченки, Островерхівка, Пасіки, Першотравневе, Петрищеве, Погоріле, Реп’яхівка, Роздольне, Сидори, Соколове, Таранівка, Тимченки, Тросне, Федорівка, Чемужівка. Частина одноквартирних житлових будинків забезпечена централізованим водопостачанням та газопостачанням. Централізоване водовідведення (каналізація) відсутнє, збирання рідких побутових відходів загалом здійснюється у вигріб.

— кількість будинків, у яких відсутнє централізоване водопостачання та каналізація, а рідкі відходи зберігаються у вигрібних ямах: орієнтовно 7718;

— наявність, кількість, місцезнаходження, об’єм і належність контейнерів (контейнерних майданчиків) для зберігання та збирання різних побутових відходів:

  • Зазначена інформація наведена в пункті 5.

— Характеристика під’їзних шляхів:

Покриття під’їзних шляхів Зміївської територіальної громади загалом є твердим асфальтним, незначний відсоток доріг є ґрунтовими.

 

підприємства, установи та організації:

— загальна кількість та перелік підприємств, установ та організацій, їх характеристика (бюджетні або інші споживачі, наявність каналізації, центрального опалення, водо- та газопостачання), місцезнаходження, кількість, об’єм, місце знаходження та належність контейнерів.

На території Зміївської територіальної громади розташовані підприємства, установи та організації. Серед них є виробничі підприємства, підприємства з надання послуг, об’єкти торгівлі, державні установи тощо. Загалом підприємства, організації та установи забезпечені централізованим водопостачанням і газопостачанням, централізованим опаленням (теплопостачанням) та централізованим водовідведенням забезпечені ті суб’єкти, які розміщуються в багатоповерхових будинках і на території мікрорайонів військової частини та машинобудівного заводу у м. Зміїв.

  • Інформація про кількість, об’єм, місце знаходження та належність контейнерів наведена в пункті 5 .

7) Характеристика, включаючи потужність, та місцезнаходження об'єктів поводження з побутовими відходами (об'єкти перероблення, сортування, утилізації, видалення відходів, об'єкти поводження з небезпечними відходами у складі побутових відходів тощо) відповідно до Правил благоустрою міста Змієва.

На території Зміївської територіальної громади розташований один об'єкт поводження з побутовими відходами, а саме полігон твердих побутових відходів, який знаходиться на південній околиці Зміївського міської ради, має під'їзну дорогу з твердим покриттям і розрахований на 30 тис.т., в рік.

  1. Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій.

Спосіб надання пропозицій: особисто або поштою.

Кінцевий строк подачі документів: “20” червня 2022 року.

© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.