ЗМІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ  ГОЛОВА 

Голодніков Павло Вікторович 

 

вул.Адміністративна, 9, м.Зміїв Чугуївського р-ну Харківської обл., 63404

 

(05747) 34523

 

Електронне листування

02a01fab5a5dd2a8ce2e595f6794d929

Запрошуємо активних мешканців громади взяти участь у формуванні Стратегії розвитку Зміївської територіальної громади на період до 2027 року

На даний час Робоча група з підготовки Стратегії розвитку Зміївської територіальної громади на період до 2027 року проводить збір статистичних даних для соціально-економічного аналізу громади, опитування її мешканців, в т.ч. підприємців, за окремими анкетами, для визначення основних проблем, які існують в громаді та перспектив розвитку громади на майбутнє. Думка жителів та суб’єктів господарювання для нас є важливою та буде врахована при визначенні пріоритетних завдань і шляхів розвитку Зміївської територіальної громади. 

Запрошуємо небайдужих громадян до 30 червня 2023 року на розгляд Робочої групи свої пропозиції, висловлювати власне бачення подальшого розвитку Зміївської територіальної громади та брати участь у засіданнях Робочої групи.
Надані пропозиції (в будь-якому форматі: фото, відео, презентація, текст
тощо) будуть узагальнені фахівцями міської ради та винесені на
обговорення під час засідань Робочої групи з розробки Стратегії. 
Зі своїми пропозиціями щодо Стратегії розвитку Зміївської територіальної громади звертатись у письмовій формі у Зміївську міську раду до відділу з питань проєктно-програмної діяльності управління економічного розвитку та інвестицій міської ради: м. Зміїв, вул. Адіністративна, 9, каб. 24, за тел. (05747) 3-36-50 або на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (з поміткою – Пропозиції до проєкту Стратегії).
© 2024. Зміївська міська рада. Всі права захищені. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.